بهترین گوشی های سامسونگ زیر 10 میلیون تومان

بهترین گوشی های سامسونگ زیر 10 میلیون

امروزه با وارد شدن شرکت های تولید تلفن همراه در سراسر دنیا مدل های مختلفی را از کمپانی های متعددی میبینیم که در انواع قیمت ها در حال تولید گوشی موبایل هستند. به خصوص در کشور چین شاهد حضور چنین شرکت هایی هستیم که حتی نام بعضی از آنها به گوشمان نخورده است. سامسونگ چندین سال است که در رتبه نخست فروش تلفن همراه در سراسر جهان قرار دارد و مدل های مختلفی را بر اساس بودجه مشتریان تولید میکند. از گوشی های اقتصادی گرفته تا مدل های پرچمدار و پریمیوم که هر کدام از سخت افزار و مشخصات متفاوتی برخوردار هستند.
علاوه بر آن بر اساس بودجه و هزینه ای که خواهیم کرد میتوانیم انتخاب کنیم که چه مدل گوشی موبایلی را بخریم و تعدد محصولات سامسونگ در بخش های اقتصادی تا میان رده، کار را برای انتخاب بهتر ما آسان تر کرده است.
در این مقاله قصد داریم تا گوشی های زیر 10 میلیون تومان سامسونگ را به شما معرفی کنیم و تا حدودی سخت افزار و نرم افزار آنها را مورد بررسی قرار دهیم تا انتخاب راحت تری داشته باشید.
اینم ذکر کنیم که در این مقاله تلاش شده تا جدیدترین ها معرفی و مورد بررسی قرار بگیرند و در کنار آنها هم اشاره کوتاهی به مدل های دیگه بازار خواهد شد.

قیمت A03s


قیمت A03s 

یک گوشی اقتصادی با کیفیت و برچسب قیمتی زیر 4 میلیون تومان در ایران. گلکسی A03s دارای ماژول دوربین سه گانه در قاب پشتی و باتری حجیم است. اگر بخواهیم به طور اختصاصی تر به این گوشی نگاه کنیم باید عرض کنیم که در بخش ظاهری شما شاهد سه رنگ مشکی، آبی و سفید خواهید بود که مات بودن آن باعث عدم جذب لک و اثر انگشت و همچنین نمایان کردن کثیفی و گرد و خاک می شود. وزن این گوشی 196 گرم است و میتوان گفت نه خیلی سبک است نه خیلی سبک که بعد از کار طولانی مدت با آن، دست خسته نمی شود. بدنه این گوشی از پلاستیک سخت و با کیفیتی ساخته شده است و فریم آن هم پلاستیک است. گوشی A03s دارای یک پنل صفحه نمایش 6.5 اینچی از نوع PLS LCD است که رزولوشن تصویر 720 در 1600 را دارد و چیزی حدود 81.8 درصد از فضای جلویی را به خودش اختصاص داده و تنها حاشیه بسیار باریکی در پایین و یک ناچ قطره‌ای در بالای صفحه نمایش برای جایگیری لنز دوربین سلفی به چشم میخورد.  از بخش صفحه نمایش که گذر کنیم، در قسمت سخت افزار و نرم افزار شاهد حضور پردازنده 8 هسته ای میانرده Helio P35 ساخته شرکت مدیاتک هستیم که میتوان برای اجرای برنامه های نه چندان سنگین و ادیت فیلم و عکس مثل Inshot و Kinemaster روی آن حساب باز کرد. برای اجرای بازی های سنگین باید کمی قید فریم ریت بالا یا همان High FPS را بزنید اما کار شما را راه می اندازد. اندروید 11 به طور پیش فرض به عنوان سیستم عامل بر روی این گوشی قرار دارد که از طریق One UI Core 3.1  جلوه زیبایی به بخش رابط کاربری می دهد. این گوشی را میتوان به نسخه های بالاتر و Android 12 و One UI Core 4.1 ارتقا داد. سیاست سامسونگ حتی برای گوشی های اقتصادی و پایینتر خود هم در بخش به روز رسانی نرم افزاری و سیستم عامل، همانند گوشی های پرچمدار خود است و میتوان تا 3 سال روی به روز رسانی حساب باز کرد و شاید حتی بیشتر از آن.
در بخش دوربین ها همانطور که در ابتدای صحبت گفته شده شاهد دپارتمان سه گانه لنز ها هستیم که ماژول اصلی 13 مگاپیکسل و از نوع واید، ماژول دوم 2 مگاپیکسل و مخصوص عکاسی از سوژهای کوچک و بسیار نزدیک یا همان ماکرو، ماژول سوم نیز از نوع Depth و برای عمق میدان یا تار کردن پس زمینه است. این گوشی توانایی ضبط ویدئوهای Full HD با 30 فریم بر ثانیه را نیز دارد. در قسمت جلویی و دوربین سلفی، یک ماژول 5 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 قرار دارد که این لنز نیز میتواند فیلم های با کیفیت همسان با دوربین اصلی ضبط کند.
گلکسی A03s در حافظه های 32 و 64 گیگابایت به همراه 2، 3 و 4 گیگابایت رم عرضه شده است که اگر نیاز به افزایش حافظه داشتید، میتوانید از طریق درگاه کارت حافظه جانبی این کار را انجام دهید. این گوشی ظرفیت باتری حجیم و بالایی دارد که برای استفاده های سنگین نیز تا یک روز کامل دوام می آورد و اگر نیاز به شارژ مجدد داشتید، از طریق شارژر 15 واتی نیز میتوانید آن را شارژ مجدد کنید. لازم به ذکر است که سنسور اثر انگشت در این گوشی در قسمت کناری دستگاه قرار گرفته و به عبارتی Side Mounted Fingerprint می باشد.

این مقایسه رو از دست نده: مقایسه A72 با A73

قیمت A23

قیمت A23

این گوشی مدل بعدی و پرفروش سری A22 است و برچسب قیمتی زیر 5 میلیون برای نسخه پایه دارد که نسبت به مدل های قبلی خود میتوان گفت در بسیاری از مواردی بهتر شده است. گلکسی A22 نسخه 4G سخت افزاری میان رده و نسبتا خوب داشت و در نسخه 5G این سخت افزار بهتر شده بود و میتوانستیم تمام بازی های روز دنیا را بر روی آن اجر کنیم. در مدل A22 4G شاهد حضور لنز 4 گانه برای زوایای مختلف بودیم و این گوشی به همراه باتری 5000 میلی آمپر ساعتی و حجیم عرضه شده بود. حال و پس از گذشت بیش از یک سال، سامسونگ محصول جدیدی را تحت نام A23 به بازار عرضه کرده است. در بخش سخت افزار و نرم افزار این گوشی بسیار بهتر از نسخه قبلی خود است و امتیاز بالای 270،000 در بنچمارک Antutu کسب کرده است که در مدل قبلی این امتیاز نهایت به 185،000 می رسید. این عملکرد چشمگیر را میتوان به لطف حضور پردازنده Snapdragon 680 از شرکت کوالکام نسبت داد که با توجه به لیتوگرافی ساخت پایین 6 نانومتری آن، ذخیره انرژی بهتری را انجام میدهد و از پایداری و سرعت بالاتری نیز برخوردار است. این گوشی در حافظه های داخلی 64 و 128 و همچنین حافظه Ram در ظرفیت های 4 و 6 گیگابایت عرضه شده است. سامسونگ گلکسی A23 را به همراه اندروید 12 و One UI 4.1 عرضه کرده است و خیالتان از بابت نصب و اجرای انواع برنامه ها و بازی های روز دنیا راحت خواهد بود. برخی از برنامه ها و بازی های به دلیل عدم به روزرسانی، بر روی گوشی های قدیمی تر نصب نمیشوند. (البته منظور ما نهایت اندروید 8 و 9 می باشد نه ورژن های پایینتر).
صفحه نمایش از نوع PLS LCD می باشد و کیفیت خروجی مناسبی نیز دارد. از مشخصات شاخص این پنل میتوان به تغییر رزولوشن از HD به Full HD نسبت به A22 اشاره کرد. گلکسی A23 دارای نرخ به روز رسانی تصویر 90 هرتز می باشد و روان بودن را در هنگام کار با گوشی حس خواهید کرد. علاوه بر آن این گوشی دارای تراکم پیکسلی 400ppi می باشد و باز هم نسبت به A22 که 274ppi بود بهتر شده است. پنل 6.6 اینچی A23 4G به طور کلی فقط در بحث نوع با نسخه قبلی فرق دارد، اما از نظر کیفی و عمق رنگ ها بسیار بهتر است و بعد از مدتی کار کردن با آن تفاوت را در صورت داشتن A22 احساس خواهید کرد.
در قسمت دوربین ها شاهد همان ماژول 4 گانه هستیم اما با چیدمان جدیدتر و به روز تر که میتوان آن را سبک نئومورفیسم نامید. از این طراحی سامسونگ در گوشی های A73 و A53 و همچنین A33 استفاده کرده است و سبکی زیبا و خاص می باشد. به طور تخصصی تر گلکسی A23 از یک ماژول اصلی 50 مگاپیکسلی که نسبت به نسل قبل بسیار بهتر است (دلیل آن هم به روز شدن تکنولوژی بعد از گذشت یک سال و همچنین بخش اختصاصی سامسونگ برای تولید انواع ماژول های دوربین)، یک ماژول 5 مگاپیکسلی از نوع اولترواید برای محیط هایی که دامنه وسیعی دارند، یک ماژول 2 مگاپیکسلی از نوع ماکرو و یک ماژول 2 مگاپیکسلی دیگر برای عمق میدان تشکیل شده است. 
در قسمت جلویی، سنسور سلفی 8 مگاپیکسلی از نوع واید با دریچه دیافراگم f/2.2 توانایی ثبت تصاویری با کیفیت را دارد.  ضبط فیلم هم در فرمت Full HD و 30 فریم بر ثانیه را در هر دو بخش اصلی و سلفی میسر است.
سبک طراحی و رنگ بندی A23 کاملا جدید و خاص می باشد و رنگ هایی همچون مشکی، سفید، آبی و گلبهی (نارنجی کم رنگ) را دارد.
سنسور اثر انگشت در کنار گوشی و روی لبه فریم قرار گرفته است و A23 از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی همانند برداران بزرگتر خود بهره می برد اما با این تفاسیر که به دلیل استفاده از پردازنده جدیدتر، مصرف انرژی در این گوشی کمتر شده است و علاوه بر آن به جای استفاده از یک شارژر 15 واتی مثل نسخه های قبلی، میتوان آن را با یک شارژر 25 وات شارژ مجدد کرد.
به طور کلی این محصول در مقایسه با نسل گذشته خود در بخش های سخت افزار، نرم افزار، دوربین، باتری و صفحه نمایش بسیار بهتر است.

قیمت A33قیمت A33 5G
سامسونگ گوشی های موبایل A32 رو در مدل 4G و 5G با مشخصات و قیمت متفاوت در سال 2021 عرضه کرد. بعد گذشت یک سال و در ماه مارس میلادی 2022، گلکسی A33 5G با رنج قیمتی 7 الی 8 میلیون تومان و انبوهی از تغییرات ریز و درشت معرفی کرد. گلکسی A32 4G با پردازنده 12 نانومتری شرکت مدیاتک و A32 5G به همراه پردازنده 7 نانومتری شرکت مدیاتک توانستند امتیاز های بنچمارک به ترتیب 280،000 و 230،000 را کسب کردند. از مشخصات دیگر این گوشی ها میتوان به صفحه نمایش با کیفیت، برچسب قیمتی مناسب و دوربین حرفه ای با خروجی تصویر عالی اشاره کرد.
از همه این ها که گذر کنیم به بخش سخت افزار و نرم افزار گلکسی A33 5G می رسیم که مشتاقانه به توصیف آن خواهیم پرداخت. پردازنده اصلی این گوشی ساخته شرکت سامسونگ و Exynos 1280 می باشد که از لیتوگرافی 5 نانومتری بهره می برد و در مقایسه با هر دو نسل قبلی بسیار بهینه تر شده و عملکرد و سرعت بهتری نیز دارد. بنچمارک کسب شده نیز در اپلیکیشن Antutu نزدیک به 400،000 می باشد که پیشرفت چشمگیری را در این بخش به نمایش میگذارد. 
گوشی A33 5G به همراه اندروید 12 و رابط کاربری اختصاصی سامسونگ One UI 4.1 عرضه شده است و کاملا با پردازنده سینک شده و هنگام کار با گوشی، هیچ مشکل یا لگ زدنی را شاهد نخواهید بود.
علاوه بر آن این محصول با حافظه های داخلی 128 و 256 گیگابایت و همچنین حافظه رَم 4، 6 و 8 گیگابایت انتخاب را برای مشتریان خود آسانتر کرده است.
در بخش دوربین این گوشی دارای 4 لنز می باشد. سنسور اصلی یک ماژول 48 مگاپیکسلی از نوع واید با دریچه دیافراگم f/1.8 می باشد که دارای قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز و  لرزش‌گیر اپتیکال تصویر یا همان OIS نیز می باشد. سنسور بعدی نیز 8 مگاپیکسل و از نوع اولتراواید با پوشش 123 درجه ای می باشد و در لنز سوم نیز شاهد یک ماژول 5 مگاپیکسلی از نوع ماکرو هستیم. اما در آخر یک لنز 2 مگاپیکسلی دیگر برای تشخیص عمق تصویر در نظر گرفته شده است تا عکس هایی با پس زمینه تار داشته باشید. فیلمبرداری این گوشی به صورت 1080p@30/120fps و 4K@30fps می باشد. سنسور سلفی هم یک لنز 13 مگاپیکسلی و از نوع واید می باشد و توانایی ضبط فیلم با کیفیت 1080p@30fps و 4K@30fps را همانند دوربین اصلی دارد.
این گوشی تنها 186 گرم وزن دارد و جزو گوشی های سبک محسوب می شود و در چهار رنگ مشکی، سفید، آبی و گلبهی عرضه شده است.
صفحه نمایش 6.4 اینچی A33 از نوع Super AMOLED می باشد و حدود 84 درصد از فضای جلویی را به خودش اختصاص داده است. از دیگر مشخصات آن هم میتوان به رزولوشن تصویر 1080 در 2400 یا همان Full HD Plus و نرخ به روزرسانی تصویر یا Refresh Rate بالا و 90 هرتزی اشاره کرد.
از دیگر مشخصات آن هم میتوان به اسپیکرهای استریو با صدایی رسا، اثرا انگشت زیر صفحه نمایش، گواهینامه IP67 که نشان از ضد آب و ضد گرد و غبار بودنش است.
باتری نیز 5000 میلی آمپر ساعتی است و بر خلاف نسل های گذشته از شارژر سریع و فست 25 واتی بهره میبرد.

قیمت A52sقیمت A52s
یک گوشی مخصوص گیمینگ و بازی با برچسب قیمت زیر 10 میلیون تومان که توانایی اجرای هر بازی و برنامه ای را همانند یک پرچمدار دارد. شرکت کوالکام مدل های مختلفی از پردازنده را تولید میکند که سری 700 مخصوص گوشی های میان رده و رو به بالا است. اما اسنپدراگون 778G پا را از این قضیه فراتر گذاشته و امتیازاتی نزدیک به پرچمداران کسب کرده است. گلکسی A52s از نظر ظاهری دقیقا همانند مدل قبلی خود A52 و A52 5G می باشد و فقط به جای رنگ آبی، در این گوشی از رنگ سبز نعنایی استفاده شده که از نگاه نگارنده این مقاله، رنگ سبز نعنایی بسیار زیباتر از آبی استفاده شده در A52 می باشد. گلکسی A52s دقیقا 6 ماه بعد از A52 معرفی شده است، با این تفاسیر که در برخی موارد مثل پردازنده، بسیار بهتر از نسل قبلی خود است.
در بخش سخت افزار همانطور که گفته شد، پردازنده و مرکزش پردازش این گوشی Snapdragon 778G با لیتوگرافی ساخت 6 نانومتری می باشد و توانسته است امتیاز بالای 500،000 را کسب کند و این نشانگر قدرت این محصول می باشد. گلکسی A52s یک هیولای زیباست که ایرادی به سخت افزار آن نمیشود گرفت.
اندروید 11 به طور پیش فرض بر روی گوشی هنگام خرید نصب است اما با روشن کردن دیتا یا وصل شدن به وای فای پیامی مبنی بر به روز رسانی این گوشی به اندروید 12 و One UI 4.1 دریافت خواهید کرد و میتوانید به نسخه بالاتر ارتقا پیدا کنید. گلکسی A52s در نسخه های 128 و 256 به همراه 4، 6 و 8 گیگابایت رم عرضه شده است. 
گوشی گلکسی A52s از 4 ماژول لنز تشکیل شده است که برای انواع زوایا و محیط های مختلف از آن استفاده کرد.
مازول اصلی یک لنز واید 64 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f1.8 است که علاوه بر تشخیص فاز و فوکوس خودکار Dual Pixel، لرزشگیر تصویر اپتیکال تصویر را نیز دارا می باشد. این سنسور از خروجی کیفیت بالایی برخوردار است که A52s را در بین اکثر میان رده ها در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است.
به لطف وجود یک رابط کاربری تمام عیار، وضوح تصویری ایده آل را به کمک هوش مصنوعی شاهد خواهید بود.
لنز دوم 12 مگاپیکسلی برای تصاویر با دامنه بسیار زیاد یا همان Ultrawide است که میتواند تصاویری با پوشش 123 درجه ای برای شما به ثبت برساند.
لنز سوم جهت ثبت تصاویر با پس زمینه تار می باشد که این روزها علاقه مندان زیادی دارد. اکثر مخاطبین به دنبال عکاسی با پس زمینه تار هستند که سوژه را از زمینه پشتی با کیفیت مناسبی جدا نماید. به لطف حضور این لنز 5 مگاپیکسلی این کار میسر می باشد تا دیگر نیاز به تار کردن زمینه به صورت نرم افزاری نباشیم و خروجی تصویر بهتری را ببینیم.
لنز چهارم 5 مگاپیکسلی جهت عکاسی ماکرو با دریچه دیافراگم f/2.4 می باشد که سوژه های بسیار نزدیک را می توانید برای ثبت یک ایده خلاقانه انتخاب کنید. هر چیزی را از فاصله بسیار نزدیک میتوانید در قاب عکاسی خود بگنجانید.
بخش فیلمبرداری این گوشی هم توان خروجی با کیفیت 1080 در 30 و 60 فریم و همچنین بهتر از آن، خروجی 4K در 30 فریم را به شما دارد.
نکات جالبتر برای این بخش نیز استفاده از لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی که در گوشی های پرچمدار آن را مشاهده میکنیم.
دوربین سلفی از یک لنز 32 مگاپیکسلی ساخته شده که برای عاشقان سلفی خبری خوبی است. این لنز هم توان خروجی 4K در 30 فریم بر ثانیه را دارا می باشد، دقیقا همانند ماژول های اصلی!
صفحه نمایش هم از نوع Super AMOLED و 6.4 اینچی است که بر خلاف نسخه قبل نرخ نوسازی 120 هرتزی دارد. این گوشی توانایی رسیدن به نور 800 نیت را دارد تا در زیر نور آفتاب دچار مشکل نشوید.
گلکسی A52s همانند برادران بزرگتر خود ضد آب و گرد و غبار است و توانایی ماندن در آب به مدت 30 دقیقه و تا 1 متر را دارد. وزنش هم نسبتا سبک و 189 گرم است.
گلکسی A52s مشخصات دیگری همچون اثر انگشت زیر صفحه نمایش، اسپیکرهای استریو، باتری 4500 میلی آمپر ساعتی و شارژر 25 واتی و … می باشد.

جمع بندی و سخن پایانی

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد سعی کردیم تا محصولاتی را معرفی کنیم که نسبت به قیمت خود ارزش بالایی دارند و بتوان از آنها تا چند سال استفاده کرد. البته در بازار مدل های مختلف دیگری همچون A53 5G یا گوشی های سر M مثل M52 نیز وجود دارند که در برخی موارد شاید برتری محسوسی نسبت به مدل های ذکر شده داشته باشند و در برخی موارد بالعکس آن.
شما کدام مدل را انتخاب میکنید؟
نظر شما در مورد این گوشی ها چیست؟

boomsam
ارسال دیدگاه